Εταιρικό Προφίλ Προϊόντα Συστάσεις Επικοινωνία Οικονομικά Στοιχεία
Κεντρική Σελίδα English

Solartech

Γκλύστη 34, Αθήνα
τηλ. 210 9013344-5
e-mail: info@solartech.gr

Website by Theratron

SOLARtech - Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρία "ΖΟΡΜΠΑΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε." ιδρύθηκε το 1958, αρχικά ως ομόρρυθμη εταιρία με την επωνυμία "ΑΦΟΙ ΖΟΡΜΠΑΛΑ Ο.Ε.". Ιδρυτικά της μέλη ήταν τα αδέλφια Δημήτριος και Ιωάννης Κ. Ζορμπαλά. Αντικείμενο εργασιών της ήταν η κοπή και συναρμολόγηση Οριζοντίων Περσίδων (Venetian Blinds) από αλουμίνιο. Τα πρώτα χρόνια κατασκεύαζε και τέντες, αλλά πλέον έχει επικεντρώσει τη δραστηριότητά της στην κατασκευή και εγκατάσταση πιο σύγχρονων συστημάτων σκίασης. Η έδρα της ήταν στην οδό Πραξιτέλους, στο κέντρο της Αθήνας.

Το 1962 η έδρα της εταιρίας μεταφέρεται στο Παγκράτι, στην οδό Πρόκλου και το 1972 στο Νέο Κόσμο, στην οδό Γκλύστη, όπου και εδρεύει έως σήμερα σε ιδιόκτητο κτήριο (500 τετρ. μέτρα).

Συστήματα σκίασης 1958

Το 1984 από ομόρρυθμη γίνεται Ανώνυμη Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρία. Την ίδια χρονιά αρχίζει και την κατασκευή των Ρολοκουρτινών (Roller Blinds).

Το 1997 ο Δημήτριος Κ. Ζορμπαλάς αποσύρεται από την εταιρία και τον Ιανουάριο του 1999 ο Παναγιώτης Ι. Ζορμπαλά εισέρχεται ενεργά στη διοίκησή της.

Από την ίδρυση της η Εταιρία συνεργάζεται με τον οίκο "FABER A/S" της Δανίας. Πρωταρχικός στόχος και αυτού του εργοστασίου είναι η ποιότητα των προϊόντων που κατασκευάζει (ISO 9001 - ISO 14001).

Το 2004 η εταιρία ανέλαβε αποκλειστικά την αντιπροσώπευση των προϊόντων του εργοστασίου "HASSINGER GmbH & Co KG" στην Ελλάδα.
Το εργοστάσιο αυτό ειδικεύεται στα συστήματα εξωτερικής σκίασης και στα συστήματα συσκότισης.

Σκοπός μας ως κατασκευαστική εταιρία είναι να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες των πελατών μας. Το μέσο για την επιτυχία αυτή είναι η πολυετή πείρα μας, η αφοσίωση στην ποιότητα, η συνέπεια στην εξυπηρέτηση (πριν και μετά την πώληση) και η αφομοίωση της ραγδαία εξελισσόμενης τεχνολογίας, τόσο στον τομέα της κατασκευής (μηχανήματα), όσο και στον τομέα των πρώτων υλών.

Ειδίκευση μας είναι η σκίαση κάθε χώρου, με σύγχρονα συστήματα ηλεκτροκίνησης και αυτοματισμών, είτε εσωτερικά του παραθύρου (Οριζόντιες περσίδες 16mm, 25mm ή 50mm, Ρολοκουρτίνες, Ξύλινες Περσίδες 25mm ή 50mm, Κάθετες περσίδες 127mm, 89mm ή 63mm, Πλισέ, ειδικό FILM για γραφεία Η/Υ), είτε εξωτερικά αυτού (Οριζόντιες Περσίδες 'Exterior Blinds' με πλάτος περσίδας 65mm, 70mm, ή 90mm, Ρολοκουρτίνες εξωτερικής χρήσης 'Roll screens')...

Συστήματα σκίασης 2000